Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2657235
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
15.09.2018 15:27 - Реалистичен Сън за Бъдеща Германия, само 18+
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 956 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.08.2019 01:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageimageСНОЩИ, имах супер реалистичен сън,как съм в Германия...Но на позиция под някаква голяма, полуразрушена Арка с автомат в ръка. Пейзажа бе урбанистичен, димове, гърмежи,типична гражданска Война. Осъзнах се,че съм някакъв тип Доброволец сражаващ се Sreshtu Ислямисти,Сунистки Джихадисти заедно с местни германци. Джихадистите се появяваха първо пред нас ту отдалеч, ту по-близо надавайки подигравателни викове и вербални знаци. Като побеснели, улични котки, играещи си в предсмъртна игра с пуснати на улицата бели мишки. Немците бяха около мен едни такива охранени, полу-дебели и страхливи. Стреляха неточно, без да гледат къде точно от страх да не бъдат улучени. По едно време отпред ни запукаха с някаква супер тежка и пробивна картечница. Да кажем в руски еквивалент, като тази която се монтира на танковете с калибър 7.62, но много по големи патрони. Всички изполягахме.... Германците трепереха и се насираха, един получи инфаркт от уплаха. В същото време зад нас почнаха да прииждат някакви бягащи цивилни-немци явно преследвани от други ислямисти. Жени, деца... Внезапно някой удари тази тълпа с гранатомет и след оглушителния взрив върху мен се посипаха кървави, разчленени тела миришещи на кръв,изпражнения и урина. Уплаших се и опитах да се измъкна пълзейки в някакъв улей под земята, като открит воден канал. За момент бях на тъмно, после пак изпълзях нагоре на светло и видях на нещо като площадче малък, любителски хеликоптер с две места. Човек с с георгиевска лента и руски-опознавателни знаци се опитваше да го запали. Скочих към него с викове на руски, да не ме застреля като непознат. За секунди се разбрахме и че той е доброволец, руски немец някога дошъл от Русия в Германия, своята историческа Родина. Качих се, все някак си с прекъсвания двигателя заработи и полетяхме едва издигайки се на 50 метра от земята, отдалечавайки се от битката..явно бе повреден и едва летеше.Внезапно с мощно свистене срещу нас отдолу, една ракета ни прасна и със страшен гръм ни взриви.....Събудих се в пот, треперейки. Почти сякаш върнал се от отвъдното....НО, ВСИЧКО ТОВА Е СЪН! БЛАГОДАРЯ, ЗА ЧЕТЕНЕТО! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ В ГЕРМАНИЯ ВСИЧКО Е ПРЕКРАСНО И 2-та милиона НАШЕСТВЕНИЦИ КОИТО ПУСНАХА ОТ СТРАНА НА МЕРКЕЛ И КОМПАНИЯ, СЕ ИНТЕГРИРАТ ПРЕКРАААСНО! Е има около 1000 изнасилени жени, полицията се вижда в чудо,има над 100 убийства от страна на придошлите, но Това е само Началото... Всяко начало е трудно, после идва...какво според Случая. Понякога в измамния Рай, идва и Истинския Ад!
====================================================================
ИСКАМ ДА ВМЪКНА,ЧЕ ВСИЧКО ТОВА НАИСТИНА ГО СЪНУВАХ, АБСОЛЮТНО РЕАЛИСТИЧНО!!!!!! НЕ Е ИЗМИСЛЕН РАЗКАЗ КАКТО ДРУГИ МОИ ТАКИВА.



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.