Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2017 15:00 - говори Изида,предлагам ви Смъртта- на Ego-то..заради тъпоДелка допълвам
Автор: ladylady Категория: Музика   
Прочетен: 9836 Коментари: 16 Гласове:
7

Последна промяна: 14.10.2017 13:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image


Из "Звездният човек " на Джон Бейнс


„Говори ви Изида, Господарка на природните тайни.

Ти, новодошлият, който се стремиш да преминеш вратите на посвещението, и ти непосветеният, който ще четеш това послание от чисто любопитство, успокой духа, освободи ума, овладей чувствата си.Отдалечи се от светския глъч и потърси убежище в собствения си Аз, за да прескочиш прага, който води безопасно към дома на боговете. Захвърли предразсъдъците, отърси се от егоизма, отдалечи се за момент от себелюбието и прибързаните решения и преценявай със спокойни очи.

Не се страхувай от нищо, освен от себе си, не се съмнявай в нищо, освен в повърхностните си преценки, не отричай нищо без размисъл. Откъсни се от тълпата, която замъглява мисълта ти.Бъди това, което си и мисли сам.Не ограничавай себе си.

Ти, търсачо на чудеса, ти, желаещият посвещението, не гледай в далечината. Събери силата, която е в теб. Забрави за Индия и Тибет. Не призовавай Бог, Алах  и Исус. Онова, което търсиш е точно там, където си.Да, спри да гледаш навън и насочи поглед дълбоко в себе си. Настрой усещанията си, изостри сетивата си и там, в центъра на твоето същество, си ти-твоят Аз, твоята истинска същност, истината зад илюзията, безсмъртната енергия, вдъхваща живот на прахта, която си ти. Погледни с вярност и преклонение, защото идва светлина и тази светлина, която те заслепява е Бог. Чуй какво ти повелява тя:”Аз съм пътят, Аз съм животът!”.

Но …внимавай! Не можеш да погледнеш Бог в лицето без да умреш! Желаеш ли да продължим? Мога да ти направя голям подарък. Предлагам ти …смъртта! Не трепери, тази смърт е дар за безсмъртните.Нея ти дарява птицата-феникс, която се ражда от пепелта.За да бъдеш трябва да не бъдеш.За да се родиш и да бъдеш, трябва първо да умреш.Ако постигнеш това ще се наричаш двуроден. Не отхвърляй предложението ми, обмисли го добре. По-хубаво е да умреш сега , отколкото да очакваш смъртта. Не мисли, че си ненакърнен. Тъкмо обратното, всички пътища водят към мен! Ако ме пренебрегнеш, ще бъдеш сираче, което не знае родителите си. За теб има само два пътя. Или да те погълна или да се слееш с мен. Този избор можеш да направиш само ти.

Ако решиш да бъдеш погълнат, посвети живота си на насладите. Изпий и последната капка на чашата на удоволствията. Заглуши в съзнанието си гласа на духа, отдай се на животинското и се радвай на чувствените сладости на материята. И тъкмо когато най-малко очакваш, ще настъпи мига на върховния канибализъм. Да не би да мислиш, че ще изпитам съжаление към теб? Не се заблуждавай , аз нямам чувства. Аз съм отвъд насладата и болката, отвъд доброто и злото. Приличам на слънцето, което сутрин изгрява, за да свети с еднаква сила над всичко. След смъртта ти от теб ще остане само реликва и спомен…, а после и спомен няма да има.

Ако желаеш да се ожениш за мен, трябва да си готов за смъртта на посвещението. Трябва да преминеш през изпитанията, които ще ти изпрати Сфинксът, безмилостно безразличен към духовната  ти смелост и добрия ти нрав. Аз се отдавам само на този, който се е качил до Разпятието, отблъсквайки нападението на четирите стихии. Обичам са онзи, който е изпил горчивата чаша на предателството, презрението и подигравките на преследването, клеветата и хулите. Обичам посветените, които смело отстояват и понасят самотата на духа в един животински свят. Ти идваш при мен след като си изпитал клеветата и хулите- изпитания избрани от въздушната стихия;след ударите и преследването – изпитанията на земната стихия; след плътските изкушения и пороци-изпитания на водната стихия; след като си овладял развихрените страсти на огнената стихия.

Това четириединство съответства на четирите края на кръста, на който е разпънат Исус Христос, един от онези дошли при мен. Но живели са и други, още по-велики, само че тайно. Никой не знае за тяхното съществуване, защото така е по-добре за работата им.

Не вярвай, че в света съществуват веднъж или дваж родените.За нещастие някои са родени веднъж и половина или са недоносчета. Внимавай да не се подмамиш по лъжите им, защото такива същества не са нито непросветени, а само имитация на учителите - полумъдреци, нечисти и проповедници, последователи на мъртвите папируси и черната магия, които ме желаят и се хвалят, че ги обичам, а не заслужават и усмивката ми. Някои носят сари или туника, други – свещеническо расо, трети – франкмасонски одежди. Някои претендират, че единствено те знаят истината и имат монопол върху нея. Те твърдят, че са ми приятели, но са всъщност само просяци, молещи за трохите от мъдростта. Второто раждане не се постига със стойки и медитация, със саркофага на празни символични  церемонии или по милостта на Светия дух.

Ако ме презреш, ще дам благословията си да продължиш по пътя, който ти е предопределил да бъдеш храна за боговете. Не на всекиго е дадено да бъде човек, някои могат да бъдат само животни и по-лошо дори – растения. Ако идваш при мен от любопитство, размисли добре. Лесно е да си прибързан в онова, което не познаваш. Ако нямаш достатъчно смелост, върни се. Скрий се зад бронята на гордостта и суетата си, задоволи се да гледаш надолу към земята, както правят ближните ти. Ако не си готов нв се стреми да видиш лицето ми. Жлочест е онзи обладан от животинска алчност и празно любопитство, се взира в отражението ми, защото никога няма да ме забрави и ще умре с копнежа да ме притежава.

Ако си готов, ако имаш очи да ме видиш и уши да ме чуеш, ако намеренията ти са чисти и благородни, върви без да се колебаеш и знай, че в мига в който прекрачиш тайния праг, ще те чакам страстно, както млада невяста чака първата си любов. Тази книга може да ти помогне. Може би тя е тайната врата, която мнозина търсят и малцина намират. Търси и ще намериш. Не се моли на боговете, бори се за мен. Ще ме покориш със силата на решителността си, а не с молитви”.

   / книжката  е у нас, карамеллитке..
     с още 3 на Джон.Бейнс/псевд. на проф.Дарио Салас...
    Институт Херметико 
    Сантяго де Чиле..



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ladylady - да кажа още нещо
12.10.2017 15:26
За книгата

Ново издание - 16 юли 2012.

Антихрист / Дисекция на хомо сапиенс / Колективната душа на вида / Да бъдеш или да не бъдеш / Илюзията за истинско познание / Илюзията за свобода / Херметизмът / Търсачите / Седемте ключа на мъдростта / Волевият аз / Животът и способностите на звездния човек
цитирай
2. karamelita - Аз с такива неща не се занимавам в...
12.10.2017 15:29
Аз с такива неща не се занимавам въобще,бъкано е и тук със секти,ходя там някога по един път да видя какво лъжат и повече не стъпвам,не ми е интересно просто.Християнка съм,кръстена съм,ходя на църква понякога,чела съм Библията от тук от там,прекалено съм свободолюбива да се хвана в някаква група.Имам дарба да говоря с мъртвите и съм Медиум,което ме интересува ги питам,ако пожелаят - казват ми.Понякога ме предупреждават за някои неща предварително.Ако реша слушам ги ако реша - не,не съм зависима от никого.Посвещението ми е Кръщенето,друго не искам да правя.
цитирай
3. milady - за каква секта бърбориш,Медиумке!! Херметизма е Наука, за посветени/езотерика за малцина
12.10.2017 15:38
karamelita написа:
Аз с такива неща не се занимавам въобще,бъкано е и тук със секти,ходя там някога по един път да видя какво лъжат и повече не стъпвам,не ми е интересно просто.Християнка съм,кръстена съм,ходя на църква понякога,чела съм Библията от тук от там,прекалено съм свободолюбива да се хвана в някаква група.Имам дарба да говоря с мъртвите и съм Медиум,което ме интересува ги питам,ако пожелаят - казват ми.Понякога ме предупреждават за някои неща предварително.Ако реша слушам ги ако реша - не,не съм зависима от никого.Посвещението ми е Кръщенето,друго не искам да правя.


Тя е над всяка Религия и мистика,
а, твоите думи са скверни и дяволски..
Медиум, означава вещерство, магия, Ерес, с една дума грях..
Кременова, хубаво че не ме забравяш..
ще има полза, сигурна съм..
/поне прочете ли..откъса..

цитирай
4. troina - сектата е вид Егрегор/ или махало, както казва моят любим Вадим Зеланд..
12.10.2017 16:39
karamelita написа:
Аз с такива неща не се занимавам въобще,бъкано е и тук със секти,ходя там някога

има много Егрегори..
това са еНергийно-информационни същности..
егрегор е също и блог бг..
църквата
училището.
йогата
ню-ейдж
Казиното
секса
парите..
музиката ..
и.тъ нъ нъ..
Кастанеда,също..
:)))
Егрегора/махалото, казва „прави като мен„
то се храни с Енергията на участниците..
важно е да станеш Фаворит на Махалото..
тогава ти..„крадеш“ наготово от него..
разб се,ако имаш Високо и необременено Съзнание..
утре, ще те изпитвам..след първото кафе..
усмиффф, кари карамеллова..

цитирай
5. katara - трябва да умреш/Егото/ за да станеш двуроден/Роден в Духа..разбра ли, камийй клодель.
12.10.2017 16:43
Ако желаеш да се ожениш за мен, трябва да си готов за смъртта на посвещението. Трябва да преминеш през изпитанията, които ще ти изпрати Сфинксът, безмилостно безразличен към духовната ти смелост и добрия ти нрав.

Някои претендират, че единствено те знаят истината и имат монопол върху нея. Те твърдят, че са ми приятели, но са всъщност само просяци, молещи за трохите от мъдростта. Второто раждане не се постига със стойки и медитация, със саркофага на празни символични церемонии или по милостта на Светия дух.
цитирай
6. karamelita - Аз с такива неща не се занимавам в...
12.10.2017 16:47
milady написа:
karamelita написа:
Аз с такива неща не се занимавам въобще,бъкано е и тук със секти,ходя там някога по един път да видя какво лъжат и повече не стъпвам,не ми е интересно просто.Християнка съм,кръстена съм,ходя на църква понякога,чела съм Библията от тук от там,прекалено съм свободолюбива да се хвана в някаква група.Имам дарба да говоря с мъртвите и съм Медиум,което ме интересува ги питам,ако пожелаят - казват ми.Понякога ме предупреждават за някои неща предварително.Ако реша слушам ги ако реша - не,не съм зависима от никого.Посвещението ми е Кръщенето,друго не искам да правя.


Тя е над всяка Религия и мистика,
а, твоите думи са скверни и дяволски..
Медиум, означава вещерство, магия, Ерес, с една дума грях..
Кременова, хубаво че не ме забравяш..
ще има полза, сигурна съм..
/поне прочете ли..откъса..


Прочетох го,подчертавам не желая да се занимавам с такива неща,много психолози,които нямат работа измислят тези науки и си търсят привърженици,за какво ми е тази мистика,не искам да се отричам от Християнството,зная,че тези науки целят точно това и обсебване на хората,правене на магии и ритуали,които често завършват с полудяване,защото са от Дявола.Мъртвите са при Господ,аз зная много за онзи свят от тях,за ангелите и за други неща. Те са напълно безобидни,мои роднини,майка ми, баща ми баба ми,те съществуват, но са в друго измерение и когато умрем ще отидем сред тях,ние ще сме едни от тях.Те не ме задължават с нищо,просто отговарят на някои мои въпроси,но не всякога е резрешено да дават информация,понякога питат ангелите.Това не е вещерство.Това е просто контакт със света в друго измерение,където ще отидем всички след смъртта.Имай предвид,че ако правиш някакви ритуали се засичат от извънземните и можеш да ги привлечеш да те отвлекат.Проникването в такива магически тайни често води до полудяване.Божиите тайни сериозните са заключени и недостъпни, това,с което се занимавате е от Дявола.Господ предупреж
цитирай
7. karamelita - Тази звезда не е ли свързана с Цио...
12.10.2017 16:48
Тази звезда не е ли свързана с Ционизма?
цитирай
8. ladylady - карамеллова, за какви ритуали говориш, имаш обърнат слайд....
12.10.2017 17:11
Имай предвид,че ако правиш някакви ритуали се засичат от извънземните и можеш да ги привлечеш да те отвлекат.Проникването в такива магически тайни често води до полудяване.Божиите тайни сериозните са заключени и недостъпни, това,с което се занимавате е от Дявола.Господ предупрежда./

лично аз, съм скъсала с ритуалите отдавна,
то и кръстенето, и паленето на свещи е ритуал..
за Звездата си права, но това е Пентакъл,5 линии
/знака на нашия Човешки Свят..
когато той е обърнат, можем да говорим за манипулации,сатанизъм и окултизъм..
както ти го нарече кратко....ционизъм..
но,той се изобразява с..Шестолъчна Звезда,Кари..
айде, утре пак..блг за компанията..
цитирай
9. blackpredator - ъ
12.10.2017 18:05
ногУ ти е къс кУнеца на махалото...;)
цитирай
10. kremenova - Ако желаеш да се ожениш за мен, тр...
12.10.2017 19:46
katara написа:
Ако желаеш да се ожениш за мен, трябва да си готов за смъртта на посвещението. Трябва да преминеш през изпитанията, които ще ти изпрати Сфинксът, безмилостно безразличен към духовната ти смелост и добрия ти нрав.

Някои претендират, че единствено те знаят истината и имат монопол върху нея. Те твърдят, че са ми приятели, но са всъщност само просяци, молещи за трохите от мъдростта. Второто раждане не се постига със стойки и медитация, със саркофага на празни символични церемонии или по милостта на Светия дух.

Как можеш да се занимаваш с такива глупости,Боже?!Да си в пуберитата ,разбирам...Ами твоя си работа, мен такива неща не ме интересуват.
цитирай
11. karamelita - Сега ще ти кажа какво казаха моите ...
12.10.2017 20:27
Сега ще ти кажа какво казаха моите духова за Изида. Тя е живяла на Земята, това е извънземно от Сириус с глава на животно и тяло на човек и е умряла,там е богиня,но е като вид на ергия, много силна енергия,подобна на Ангелите,живее в друго измерение и има образ там цялата в злата,има силата да изпълнява желания, но положителни за любов, за постигане на нещо,тя има силата на извънземна и умения неземни,може да говори с хората,приближаването до нея е смъртоносно има вид на кълбо цялото в огън.Когато помолиш да се яви се явява в образ -жена с животинска глава цялата в злато,нейните огньове са страшни, може да изгори цял град,не е добронамерена към хора,които лъжат,повечето желания не ги изпълнява но слуша хората,явява се за съвет. Могат да влязат в контакт хора със свръхчувствителност по природа, не всеки.Може да отвори врата към друг свят - той е извънземен,но е като в сън,може да бъде спасение на някой,който е в голяма беда да я призове. Но не е по- голяма в силата си от Господ, той е над всичко.Тази теория не е правилна и е направена тенденциозно.Изида е възможно да се яви като видение изключително рядко.Молби към нея се разрешават от съд,който е горе,защото променят кармата,трябва да минат през хора,които ще разрешат - имам предвид висшестоящи на оня свят.Изида обича свещи,обича да е прибрано в къщи,да не е разтурено,обича хора в бели дрехи.Изида е много висока над два метра и половина.Тя не се среща в другия свят с хората, а извънземни същества,които са във вид на енергии, но се виждат като хора.Тя е много мъдра.Любовта е за нея развлечение и разрешава много любовници.Тя разсъждава като извънземна в много отношения и не е особено разбираема за нас.Повече не ми казаха, освен,че получавам информация,която е много ценна и не мога да продължавам повече да питам за нея,до тук.
цитирай
12. katara - ти, сериозно ли ми ги приказваш тези,Кари, или ги четеш от тук оттам..
12.10.2017 21:01
около моята 40год възраст преминах през многоо големи изпитания..
и не едно сл.друго, а накуп..това е огромен енергиен натиск, огрооомен,
та, тогава, у нас дойде една стара приятелка, и
тя, като теб..решила, че има медиумни способности..
татко беше починал наскоро, и ми беше мн.тежко, обичахме се силно, кармично..
започна тя, да опитва ..връзката...
тя има сини очи, тих, нежен глас, меки топли ръце..
бързо може да те вкара в транс, и да те хипнотизира..
когато човек е слаб, нешастен, или..сам,той е склонен мн. бързо,
да повярва в такива извънземни приказки...
Смятам,че е опасно и вредно..спиритизъм му се вика..
но, оттогава изтече мн.вода ,мила Креми.
Юлия видя, разбра, изстрада..многоо неща,прежали многоо..
и така от ден на ден, ставах все по-силна и уверена в себе си..
ето, и аз се разбъбрих като теб, в лежерен мащаб...
тъй като аз работя с мед.лица, знаеш ли какво казват те,
когато ти говориш на Бог, това е молитва,
но, ако Бог ти отговори..това е..шизофрения...
бъди много нащрек с тези извънземни, и Космически духове..
знаеш ли,откога мечтая и аз, да чуя нещо..
нищооо..до сега..:))))
блг за приказката..
цитирай
13. karamelita - около моята 40год възраст преминах ...
12.10.2017 22:17
katara написа:
около моята 40год възраст преминах през многоо големи изпитания..
и не едно сл.друго, а накуп..това е огромен енергиен натиск, огрооомен,
та, тогава, у нас дойде една стара приятелка, и
тя, като теб..решила, че има медиумни способности..
татко беше починал наскоро, и ми беше мн.тежко, обичахме се силно, кармично..
започна тя, да опитва ..връзката...
тя има сини очи, тих, нежен глас, меки топли ръце..
бързо може да те вкара в транс, и да те хипнотизира..
когато човек е слаб, нешастен, или..сам,той е склонен мн. бързо,
да повярва в такива извънземни приказки...
Смятам,че е опасно и вредно..спиритизъм му се вика..
но, оттогава изтече мн.вода ,мила Креми.
Юлия видя, разбра, изстрада..многоо неща,прежали многоо..
и така от ден на ден, ставах все по-силна и уверена в себе си..
ето, и аз се разбъбрих като теб, в лежерен мащаб...
тъй като аз работя с мед.лица, знаеш ли какво казват те,
когато ти говориш на Бог, това е молитва,
но, ако Бог ти отговори..това е..шизофрения...
бъди много нащрек с тези извънземни, и Космически духове..
знаеш ли,откога мечтая и аз, да чуя нещо..
нищооо..до сега..:))))
блг за приказката..

Аз не ги чувам,те изписват думи с молива в ръцете ми,движат ми ръката,веднъж моливът както си седеше на масата тръгна сам,покачи се по стената и излезе и падна през прозореца,но тогава питах много, сега е много рядко,това се случи преди 30 години.Аз зная,че с Господ директно не може да се говори,той е цар, не става така - щрак!Можеш да кажеш молба на дух твой роднина да предаде на Ангел и той да предаде на Бог,когато го приеме.Има йерархия и също, за молитва трябва да ти е покрита главата.Тези неща не съм ги чела,написаха ми ги днес като питах за Изида.Мога да ти кажа,че баща ти е в много хубаво място горе, но не може да се говори с него,той не е съгласен.
цитирай
14. bumerang - Само да питам ти споделяш ли тази мисъл?
13.10.2017 15:16
" Заглуши в съзнанието си гласа на духа, отдай се на животинското и се радвай на чувствените сладости на материята."
И ако "да"кой ти е ментора, пътеводителя тук? Ако нямаш такъв пък да питам ти в животински свят ли искаш да живееш? И ако отново "да", да питам ти сигурна ли си, че си наред?
цитирай
15. ladylady - Делке , ти не можеш и да четеш дори, немаам нерви..питай друг...
13.10.2017 21:19
Ако решиш да бъдеш погълнат, посвети живота си на насладите. Изпий и последната капка на чашата на удоволствията. Заглуши в съзнанието си гласа на духа, отдай се на животинското и се радвай на чувствените сладости на материята.

Ако..ако, ако...
цитирай
16. ladylady - 14. bumerang - Само да питам ти споделяш ли тази мисъл /уморяваш ме...
13.10.2017 21:21
bumerang написа:
" Заглуши в съзнанието си гласа на духа, отдай се на животинското и се радвай на чувствените сладости на материята."
И ако "да"кой ти е ментора, пътеводителя тук? Ако нямаш такъв пък да питам ти в животински свят ли искаш да живееш? И ако отново "да", да питам ти сигурна ли си, че си наред?

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ladylady
Категория: Музика
Прочетен: 339025
Постинги: 150
Коментари: 1090
Гласове: 755
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031